BLACK FRIDAY COMES EARLY | TOT WEL 50% KORTING

Privacy Policy

Privacy Policy

Style by Tara respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site. Style by Tara vindt het belangrijk dat de persoonlijke gegevens die u ons verschaft zorgvuldig worden behandeld. Wij gebruiken uw persoonsgegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij uw persoonsgegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Wij verkopen uw gegevens niet aan derden en wij stellen uw persoonsgegevens alleen tot beschikking aan derden die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling

Contactgegevens

Bedrijfsnaam: Style by Tara
Vestigingsadres: Gentiaan 24, 8316NZ, Marknesse
E-mail: info@style-bytara.nl
KvK-nummer: 74460889
BTW-nummer: NL002362226B14

Persoonsgegevens die wij verwerken

Style by Tara verwerkt uw persoonlijke gegevens daardat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Wij hebben deze gegevens nodig om uw bestelling in orde te maken en om u op de hoogte te stellen van het bestelproces. Dit zijn de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- E-mailadres
- Telefoonnummer
- Adresgegevens
- Betaalgegevens

  • Voor het plaatsen van een bestelling is het opgeven van uw telefoonnummer niet noodzakelijk. Wij bewaren uw persoonsgevens na het plaatsen van de bestelling 7 jaar, dit is de wettelijke bewaarplicht van de Belastingdienst.
  • Wij slaan uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot de bestelling op met uw toestemming.
  • Wij mogen uw persoonsgegevens aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen.
  • Als u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief, dan gebruiken wij uw e-mailadres om de nieuwsbrief naar u te versturen. In de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van acties, aanbiedingen en het laatste nieuws rondom de webshop. In iedere nieuwsbrief heeft u de mogelijkheid om u af te melden.
  • Bij het plaatsen van een bestelling kunt u ervoor kiezen om een account aan te maken op Style by Tara. Dit is niet verplicht. Als u een account aanmaakt, bewaren wij uw gegevens. Dan hoeft u niet bij iedere bestelling uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, adresgegevens en betaalgegevens in te vullen. Om een account aan te maken vult u uw e-mailadres in en geeft u een wachtwoord op.
  • Gegevens over het gebruik van onze website en de feedback die wij ontvangen van bezoekers helpen ons om de webshop te verbeteren. 
  • Wanneer u een recensie schrijft in ons gastenboek, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. Wij zijn erg benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar wij behouden zelf het recht om bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren. 
  • Wanneer u reageert op een actie of prijsvraag, gebruiken wij uw persoonlijke gegevens (naam, adres en e-mailadres) om de actie/prijsvraag uit te voeren, de winnaar(s) bekend te maken/op de hoogte te stellen en de respons op onze marketingacties te meten.

Delen van persoonsgegevens met derden

Om de webshop zo optimaal mogelijk te laten werken worden sommige gegevens doorgestuurd naar derden. Style by Tara heeft de volgende derde partijen:

- Shopify: De gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een bestelling of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Shopify. Shopify zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Er wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. 

- Google: Style by Tara gebruikt Google Analytics voor de volgende doeleinden:

  • Om bezoekersaantallen te meten, waardoor de website en de gebruikerservaring van bezoekers verbeterd kan worden. 
  • Wij delen geen gegevens met Google.
  • Wij hebben een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google Analytics. 
  • Wij verzamelen geen gegevens met Google Analytics die gebruikt kunnen worden voor adverteren.
  • Wij bewaren de gegevens die door Google Analytics worden verzameld op de servers van Google gedurende 26 maanden.

- Stichting Mollie payments: dit is de payment service provider van Style by Tara waarmee de betalingen via Klarna worden verwerkt.

- Shopify Payments: dit is de payment service provider van Style by Tara waarmee alle overige betaling opties worden verwerkt.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies zorgen er dus voor dat surfen op de site een stuk prettiger is. Style by Tara gebruikt cookies voor:

- Winkelwagen (functionele cookie): Het onthouden van welke producten in uw winkelwagen liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in uw winkelwagen plaatsen

- Cookiekeuze (functionele cookie): Het onthouden van uw eventuele toestemming tot het plaatsen van cookies.

- Google Analytics (tracking cookie): Het meten van hoe u de website gebruikt, hoe u ons hebt gevonden en hier door middel van rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. 

Recht op inzage en correctie of wijziging van uw gegevens

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht op uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Style by Tara en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. 

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@stylebytara.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. 

We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek, wij willlen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons