Wimperextensions by Lash Extend

SAMSUNG CSCHeyy! Sorry dat ik een paar dagen niet een blog online heb gezet, ik was echt super druk met school. Maar vandaag eindelijk weer een artikel! Ik heb afgelopen zondag op het Ilovebeauty Event van Misslipgloss.nl wimperextensions laten zetten bij Lash Extend. Er was 50% korting dus ik dacht: waarom niet? Vandaag ga ik jullie wat vertellen over deze wimperextensions en wat daarbij komt kijken. Ook kocht ik wat producten erbij en die ga ik jullie ook laten zien.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hier zie je alle producten die ik erbij heb gekocht, ze kwamen in een zetje in dit gouden tasje. Er zit een Make Up remover in voor je ogen, een coating voor je wimpers, een mascara, een eyeliner en een borsteltje. Ook kreeg ik een blad waar alle informatie voor de wimpers opstaat en hoe je de wimpers moet verzorgen.

SAMSUNG CSC

Het borsteltje is om je wimpers mee door te kammen, dit moet je 1 keer per dag doen.

SAMSUNG CSC

De coating is voor bescherming van de lijm en deze doe je minimaal 3 keer per week op de wimpers. Het is verstandig om de coating op te doen voordat je mascara aanbrengt. Alhoewel mascara eigenlijk helemaal niet nodig is met wimperextensions, maar het kan wel.

SAMSUNG CSC

Dit is een speciale mascara voor de wimperextensions, deze mascara is op waterbasis. Op de wimperextensions is het absoluut niet verstandig om andere mascara’s te gebruiken, want die zijn meestal niet op waterbasis en dan gaan je wimpers aan elkaar plakken. Dit krijg je er dan bijna niet meer af. Maar zoals ik al zei is het eigenlijk niet nodig om mascara te gebruiken, want zoals je op de foto’s van mijn wimpers ziet, zijn je wimpers met de extensions al superlang, zwart en volumineus.

SAMSUNG CSC

Ook heb ik een speciale eyeliner voor de wimperextensions, deze is ook op waterbasis. Het is sowieso niet verstandig om potloden te gebruiken bij de wimperextensions, want die zijn heel vettig en zorgen ervoor dat je wimperextensions eraf gaan. Dus je moet altijd een vloeibare eyeliner gebruiken en het liefst een op waterbasis.

SAMSUNG CSCDit is een speciale remover voor je wimpers, als je make up op je ogen hebt gedaan zoals mascara of eyeliner of wat dan ook, moet je deze gebruiken om je ogen schoon te maken. Deze remover zorgt ervoor dat de wimpers goed schoon worden zonder dat ze vettig worden waardoor de lijm sneller los laat.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

En dit is het resultaat, mooie lange, volumineuze wimpers. Ik ben er echt superblij mee. Op deze foto’s heb ik helemaal geen mascara op dus alleen de wimperextensions. Ik vind het echt fijn dat je zonder make up niet meteen zo’n blotebillen gezicht hebt en dat je als je gaat zwemmen geen uitgelopen ogen hebt van de mascara. Ook scheelt het weer tijd ‘s ochtends, omdat je geen mascara op hoeft te doen. De wimperextensions blijven 3 tot 6 weken zitten, dit is afhankelijk van jouw eigen wimpercyclus. Het is het beste om ze na ongeveer 3-4 weken weer bij te laten vullen. Ik hoop dat ze lang blijven zitten en als het me goed bevalt ga ik het zeker laten bijvullen.

Wat vinden jullie van het resultaat & heb jij zelf wel eens wimperextensions gehad?

Liefs,

Tara

Follow:

2 Comments

  1. Carla December 3, 2014 / 11:54 am

    Staat erg mooi!

    • Tara December 3, 2014 / 8:03 pm

      Dankjewel! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *