W7 Palette In the Buff & In the Nude

Heeyy!

Vandaag ga ik jullie twee oogschaduw paletten laten zien. Namelijk de W7 in the Buff en de W7 in the Nude. Ik heb deze gekocht bij de Op=Op winkel. Beide paletten hebben 12 kleuren oogschaduw. Ze lijken heel erg op de Naked paletten van Urban Decay, maar ze zijn veel goedkoper. De vraag is natuurlijk of ze ook net zo mooi zijn, dat ga ik jullie vandaag laten zien.

IMG_6905

IMG_6916

IMG_6911

IMG_6908

IMG_6921

IMG_6940Als eerste het In the Buff palette, ik vind hem erg mooi. Er zitten veel verschillende tinten in, maar ook zwart en wit. Dus je kunt veel combineren met dit palette. Er zit ook een kwastje in, wat natuurlijk ook erg handig is. Niet alle kleuren zijn even goed gepigmenteerd, maar vooral de donkerdere kleuren wel. Ik denk dat je met deze kleuren heel veel mooie looks kunt maken.

IMG_6925

IMG_6929

IMG_6933

IMG_6935

IMG_6893Het In the Nude palette vind ik ook heel mooi. Ook weer veel verschillende tinten waar je veel kanten mee op kan. Hier zit natuurlijk ook een kwastje in. De kleuren zijn goed gepigmenteerd, zoals je ziet de één wel wat meer dan de ander. Met deze kleuren kun je ook weer veel mooie looks maken.

 

Ik ben heel erg tevreden over deze twee paletten en ik denk dat ik deze de komende tijd veel ga gebruiken. Wat ik ook erg leuk vind, is dat alle kleuren een eigen naam hebben. Ook hebben sommige kleuren een glitter erin, wat ook erg mooi is en je look net iets extra kan geven. De paletten kosten €7,98 per stuk en ze zijn te koop bij de OP=OP en sommige DA winkels.

Wat vind jij van deze paletten?

Liefs,

Tara

 

Follow:

1 Comment

  1. Nicole July 20, 2014 / 9:03 am

    Bedankt Tara ik ga het van de week gaan halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *