VIDEO: Kylie Jenner Inspired Makeup Tutorial

Hi! Today I posted my second makeup tutorial on my Youtube channel. It’s a Kylie Jenner Makeup Tutorial. I love Kylies makeup, she always wears amazing lip colors and her makeup is just always on point. In this video I did a kind of cool toned┬ánude lip with gold eyes. I hope you like the video and please subscribe to my channel for more videos. Also if you have any ideas on what kind of video I should do next, please let me know ­čÖé

Hoi! Vandaag heb ik mijn tweede makeup tutorial online gezet op mijn Youtube kanaal. Het is een Kylie Jenner ge├»nspireerde makeup tutorial. Ik vind Kylie haar makeup altijd zo mooi, ze draagt altijd geweldige lip kleuren en haar makeup zit gewoon altijd perfect. In deze video heb ik een look gemaakt met een koele nude lip en goude oogschaduw. Ik hoop dat jullie de video leuk vinden en ik zou het leuk vinden als jullie je abonneren op mijn kanaal voor meer videos. Als jullie nog idee├źn hebben over wat voor videos ik nog meer moet maken, laat het dan even weten in de comments ­čÖé

Products used:
– MUA Pro Base Fixing Spray
– MAC Studio Fix Fluid Foundation NC15
– Anastasia Beverly Hills Brow Wiz
– Catrice Prime & Fine Eyeshadow Base
– W7 In the Nude Eyeshadow Palette
– MUA Eyeshadow Golden
– Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner
– Red Cherry Lashes #43
– Rimmel Nude Eyepencil
– Maybelline Colossal Mascara
– L’oreal Paris Lumi Concealer
– Rimmel Stay Matte Powder
– Anastasia Beverly Hills Contour Kit
– BE Blush Precious
– MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle
– MAC Lip pencil Soar
– LA Splash Smitten Lip Tint Charmed

kylie jenner makeup tutorial

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *