Sleek Au Naturel Eyeshadow Palette

SAMSUNG CSCHeyy! Vandaag weer een product die in de Beaute et Voque box zit (klik hier voor de unboxing + winactie), namelijk het Sleek Au Naturel Eyeshadow Palette. Dit is een palette met allemaal natuurlijke tinten, er zitten matte oogschaduws in maar ook shimmer eyeshadows. Dus je kan er veel kanten mee op. Ben je benieuwd naar dit palette? Kijk en lees dan gauw mee!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCDe verpakking van het palette is een heel mooi doosje met allemaal kleurtjes. Het palette zelf is mat zwart met daarop in glansende letters Sleek MakeUP, erg simpel en chique.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nougat – Nubuck – Cappuccino – Honeycomb – Toast – Taupe

Conker – Moss – Bark – Mineral Earth – Regal – Noir

Zoals je waarschijnlijk al wel ziet zijn de bovenste rij kleuren op mijn arm amper zichtbaar, behalve Taupe die zie je wel goed. De bovenste rij kleuren dienen denk ik meer als een soort highlighter om de ooglook op te lichten, hierdoor is de pigmentatie niet zo goed. Je kunt dit wel opbouwen. De onderste rij kleuren zijn wel echt prachtig gepigmenteerd. Er zitten matte oogschaduws bij zoals Regal en Bark, maar ook shimmer oogschaduws zoals Conker en Taupe.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ooglook met:

– Cappuccino in de arcadeboog
– Daarna Bark eroverheen in de arcadeboog
– Regal in de buitenste ooghoek en op de onderste wimperrand
– Conker op het bewegend ooglid

SAMSUNG CSCIk vind het Au Naturel Palette van Sleek echt heel mooi. Je kunt kiezen voor een matte en wat lichtere ooglook, maar je kunt  ook een hele feestelijke smokey eye maken met de shimmer eyeshadows voor bijvoorbeeld een avondje uit. Het enige nadeel vond ik dat de bovenste kleuren (behalve Taupe) bijna niet opvallen. Toch vind ik het echt een prachtig palette en hij kost €10,00, wat ik niet duur vind voor 12 oogschaduws. Het palette is verkrijgbaar bij de geselecteerde filialen van V&D en op de webshop. Zoals ik aan het begin al zei zit dit palette van Sleek ook in de Beaute et Voque Box waarvan de winactie hier op mijn blog nog tot 7 november loopt (klik hier voor de unboxing + winactie).

Wat is jouw favoriete product van Sleek?

Liefs,

Tara

Follow:

1 Comment

  1. Esmee November 5, 2014 / 6:15 am

    Wat een ontzettend leuke post! En wat maak je mooie foto’s! Ik vind je blog echt super leuk! En heb hem gelijk opgeslagen in de bladwijzers! En ik doe natuurlijk ook mee met de giveaway 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *