Sally Hansen Miracle Gel Nail Polish

SAMSUNG CSC

De gel nagellak met lamp voor thuis kennen jullie denk ik wel, maar bij deze gel nagellak heb je helemaal geen lamp nodig. Toch belooft de nagellak lang te blijven zitten met een mooie glans en dekking. De Sally Hansen Miracle Gel zit in een glazen potje en heeft een inhoud van 14,7 ml, wat best veel is. Ik heb hem voor jullie getest, dus ben je benieuwd? Kijk en lees dan gauw mee!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

De Sally Hansen Miracle Gel is beschikbaar in veel verschillende kleuren en ik koos voor de kleur 220 Pink Tank, een hele mooie roze/rode kleur die eigenlijk altijd wel kan. Deze kleur doe je eerst op je nagels en daarna de top coat die ik zo laat zien. Er zit een heel fijn kwastje bij de nagellak, die precies breed genoeg is om fijn mee te lakken.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

De 100 Top Coat is een doorzichtige lak die je over de kleur heen doet en ervoor zorgt dat je echt dat gellak effect krijgt, zodat het lang blijft zitten.

SAMSUNG CSC

En dit is het resultaat. Mooie glansende nagels met een leuk kleurtje en dat zonder een lamp of wat dan ook. Mijn eigen nagels zijn nog een beetje beschadigd, omdat ik acryl nagels heb gehad dus dat kun je misschien nog een beetje zien op de foto. De Sally Hansen Miracle Gel blijft goed zitten, wel merk ik dat na een aantal dagen de randjes aan de bovenkant een beetje slijten, maar dat is ook wel normaal. De nagellak kost €11,99 wat wel redelijk prijzig is, maar ik ken geen nagellak die zolang blijft zitten. Het is echt een aanrader. De Sally Hansen Miracle gel is verkrijgbaar bij de Ici Paris en op internet.

 

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *