Real Techniques Core Collection

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSCHey! Ik heb laatst deze make up kwasten van Real Techniques besteld en die ga ik jullie vandaag laten zien. Deze kwasten zijn ontworpen door Sam Chapman en ik had al heel veel positiefs over deze kwasten gehoord. De prijs is  €24,- excl. verzendkosten en je kunt ze onder andere kopen bij AliceJo.com

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCDe kwasten komen in een opberghoes, wat heel handig is als je op vakantie gaat en je kunt ze natuurlijk thuis daar ook gewoon inleggen als je dat makkelijk vindt. De haren van de kwasten zijn synthetisch en ze zijn echt zooo zacht.

SAMSUNG CSCContour Brush: Deze kwast is bedoeld voor contouren, dus vormgeven aan je gezicht door een bronzer aan te brengen. Maar je kunt hem ook gebruiken om blush of highlighter aan te brengen. Je moet alleen bij bronzer wel uitkijken dat de kwast het niet te streperig aanbrengt.

SAMSUNG CSCPointed Foundation Brush: Deze kwast is bedoeld om foundation aan te brengen. Hier vind ik hem alleen niet zo fijn voor, want hij is heel erg klein en plat. Wel vind ik het fijn om deze kwast te gebruiken voor concealer.

SAMSUNG CSCDetailer Brush: Deze kwast is bedoeld om hele kleine pukkeltjes en oneffenheden mee weg te werken. Hij werkt prima, maar het is niet een kwast die ik dagelijks zou gebruiken.

SAMSUNG CSC

Buffing Brush: Deze kwast vind ik echt superfijn! Ik had hier al heel veel over gehoord en alle positieve verhalen kloppen helemaal. Het is een kwast waar je goed je foundation mee aan kan brengen, zonder dat je strepen krijgt. Ook blend deze kwast de foundation heel mooi.

SAMSUNG CSCIk vind de kwasten echt heel fijn en ik ga ze zeker veel gebruiken. Wat ik wel jammer vind, is dat je de kwasten niet los kunt kopen. Dus je moet ze altijd in een set kopen, waardoor je sommige kwasten uit de set bijna niet gebruikt. De kwasten zijn het geld zeker waard en het is echt een aanrader om ze te kopen!

Wat is jouw eerste indruk van deze Real Techniques kwasten & welke raden jullie aan?

Liefs,

Tara

 

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *