Press Day: Mooi PR Happy Day

Hi guys! First of all I am sorry I didn’t post anything for a couple of days, I was sick. But today I am back with a new blogpost. Last wednesday I went to a press day from Mooi PR. They showed the new collections of Swarovski, Hunkemöller, Omoda, Silhouette and Mi Moneda. I really want to thank Mooi PR for inviting me to the Happy Day and I am going to show you some pictures that I made at the press day.

Hoi! Sorry dat ik een paar dagen niks op mijn blog heb gepost, ik was ziek. Maar vandaag ben ik terug met een nieuwe blogpost. Vorige week woensdag ben ik naar een persdag geweest van Mooi PR. Ze lieten de nieuwe collecties zien van Swarovski, Hunkemöller, Omoda, Silhouette en Mi Moneda. Ik wil graag Mooi PR bedanken voor de uitnodiging voor de Happy Day en ik ga jullie wat foto’s laten zien die ik heb gemaakt op de persdag. 

press day mooi pr

press day mooi pr

press day mooi pr

press day mooi pr

press day mooi pr

press day mooi pr

press day mooi pr

press day mooi pr

press day mooi pr

press day mooi pr

press day mooi pr

press day mooi pr

press day mooi pr

press day mooi pr

press day mooi pr

press day mooi pr

press day mooi pr

I hope you liked to see all the pictures of the new collections. I had a great day at Mooi PR. This was my first time at a press day so I was kind of nervous and didn’t really know what to expect. But I really liked it and everyone was really interested in your blog and at each brand we got an explanation about the new collection. So that was really nice. I also got some amazing gifts, but I will show you them later.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om wat foto’s te zien van de nieuwe collecties. Ik heb een hele leuke dag gehad bij Mooi PR. Dit was mijn eerste keer dat ik naar een persdag ben geweest, dus ik was wel een klein beetje zenuwachtig en ik wist niet echt wat ik ervan moest verwachten. Maar ik vond het super leuk en iedereen was heel erg geïnteresseerd in je blog en bij elk merk kregen we uitleg over de nieuwe collectie. Dus dat was heel fijn. Ik heb ook een paar geweldige gifts gekregen, maar die laat ik jullie later nog zien. 

Follow:

2 Comments

  1. Fabiënne November 2, 2015 / 8:24 pm

    Mooie foto’s! Ik was ook aanwezig bij de persday, was erg gezellig.

    • Tara November 3, 2015 / 9:05 am

      Dankjewel 🙂 Jammer dat ik je niet heb gezien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *