Places I would like to visit: NEW YORK

new york 5

I love traveling. Traveling is the only thing you buy that makes you richer, I love that quote. There are many places I would like to visit one day, but New York is definitely in my top 3. I would love to visit the statue of liberty, central park, Soho, Times Square and all the other cool things in New York. My goal is to visit New York in the next two years, so I hope that will happen. I was looking for some nice pictures of New York on Pinterest and I found a lot, so I will show you them below. What place would you like to visit one day? And do you have any tips of things you have to do in New York?

Ik hou van reizen. Traveling is the only thing you buy that makes you richer, dat vind ik een hele mooie quote. Er zijn heel veel plekken waar ik nog graag een keer heen wil, maar New York staat wel echt in mijn top 3. Ik zou heel graag naar het vrijheidsbeeld willen, naar central park, Soho, Times Square en alle andere gave dingen in New York. Mijn doel is om binnen 2 jaar naar New York geweest te zijn, dus ik hoop dat dat lukt. Ik heb op Pinterest een paar gave foto’s opgezocht van New York, dus die zal ik hieronder even laten zien. Waar zou jij graag ooit nog een keer heen willen? En heb je misschien nog tips over waar je absoluut heen moet in New York?

new york

new york

new york

new york

new york

new york

new york

new york

All pictures: Pinterest

 

 

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *