OUTFIT: Over Knee Boots

over knee boots

over knee boots

over knee boots

over knee boots

over knee boots

Hi guys! I ordered these boots at the shop Sacha and I love them. They are above the knee and they have a bit of a chunky sole. They walk very comfortable and they also fit very well because the fabric is elastic. I styled the boots with a new black jacket from Supertrash and a jeans legging. I was also wearing one of my favorite bags from Guess. I noticed that since the weather is getting colder here, I am starting to wear more and more black and other dark colors, do you too?

Hoi! Ik bestelde laatst deze laarzen bij de Sacha en ik vind ze super gaaf. Ze komen tot boven de knie en hebben een beetje een chunky zool. Ze zitten heel erg fijn en sluiten mooi aan doordat ze rekbaar zijn. Ik combineerde de laarzen met een nieuw zwart vest van Supertrash en een jeans legging. Ook droeg ik één van mijn favoriete tasjes van Guess. Ik kan merken dat nu het weer slechter wordt, dat ik steeds weer meer zwart en andere donkere kleuren ga dragen, hebben jullie dat ook? 

Outfit

Jacket – Supertrash
Jeans legging – H&M
Bag – Guess
Over Knee Boots – Sacha
Sunglasses – Urban Outfitters

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *