OUTFIT Faux Fur Coat

outfit faux fur coat

outfit faux fur coat

outfit faux fur coat

outfit faux fur coat

outfit faux fur coat

outfit faux fur coat

outfit faux fur coat

Hi guys! Today I am showing you how I style my new (fake) fur coat. It’s from Zara and I really like it. The weather is getting colder here so it is time for nice warm coats again. This one from Zara is navy blue and is a bit longer in de front. I paired it with a grey turtleneck top and some blue jeans. This with some boots and the outfit is complete, simple but nice. I don’t know if you can tell, but last week I went to the hair dresser and the color of my hair is a lot lighter now, what do you think? 🙂

Hoi! Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn nieuwe (nep) bonten jas draag. Hij is van de Zara en ik vind hem heel gaaf. Het weer begint steeds kouder te worden dus tijd om weer lekker warme jasjes te dragen. Deze van de Zara is donkerblauw en is aan de voorkant iets langer dan de achterkant. Ik combineerde hem met een grijze top met col en een blauwe jeans. Hieronder een paar stoere laarsjes en dan is de outfit compleet, vrij simpel maar toch leuk. Ik ben trouwens naar de kapper geweest en mijn haar is nu een stuk lichter, wat vinden jullie ervan? Let me know 🙂

Outfit

Faux Fur Coat – Zara
Turtleneck Top/dress – Straatstijl
Jeans – H&M
Boots – Zara
Sunglasses – Urban Outfitters

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *