Outfit: Burgundy Blazer

outfit burgundy blazer

outfit burgundy blazer

outfit burgundy blazer

outfit burgundy blazer

outfit burgundy blazer

Hi guys! Last week I did some sale shopping and I found this beautiful blazer at Primark. I love the burgundy color and it has a fake fur collar which you can also remove. I am also wearing my new céline inspired bag which I showed you in a previous blogpost. What do you think of this look?

Hoi! Vorige week ben ik wezen shoppen en er waren heel veel kortingen. Ik vond deze super mooie blazer bij de Primark. Ik vind de kleur heel gaaf en er zit ook een bond kraag aan die je er ook af kunt halen. Verder draag ik hier ook mijn nieuwe tas die ik liet zien in de vorige blogpost. Wat vinden jullie van deze look?

Outfit

Burgundy Blazer – Primark
Long Jumper – Primark
Jeans – Monki
Boots – Zara
Bag – Different

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *