NEW IN: JOSH V BAG

josh v bag

josh v bag

josh v bag

josh v bag

josh v bag

Hi guys! Today I am showing you my newest bag. I got it as a gift from my boyfriend and I am sooo in love with this bag. It’s the Anela bag from JOSH V and it’s in the color antracite. I love the details on the bag and it also has the perfect size. It has adjustable chains so you can wear it as a cross body bag but also as a shoulder bag. What do you think of my new JOSH V bag?

Hoi! Vandaag laat ik jullie mijn nieuwste aanwinst zien. Ik heb hem gekregen van mijn vriend en ik ben echt helemaal verliefd op deze tas. Het is de Anela tas van JOSH V en dit is de kleur antraciet. Ik vind de details van de tas super mooi en hij heeft ook de perfecte grootte. De tas heeft verstelbare chains waardoor je hem als crossbody tas kunt dragen, maar ook als schoudertas. Wat vinden jullie van mijn nieuwe JOSH V tas?

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *