New in: Cross Body Bag with patches

cross body bag zara

cross body bag zara

cross body bag zara

cross body bag zara

cross body bag zara

Hi guys! Today I am showing you my new bag, I think it’s so cute. It is a cross body bag from Zara. I saw it in the store and I just had to take it with me. I don’t have anything like it and the patches make it different instead of just another little black bag. I love the little chain, it makes it look more luxurious I think. The bag costs 30 euros, which I think is a pretty good price. It has 2 pockets and I can easily fit in my wallet, my phone, sunglasses and some other little things. What do you think of my new bag?

Hoi! Vandaag laat ik jullie mijn superleuke nieuwe tasje zien. Het is een cross body bag van de Zara. Ik zag hem in de winkel in Amsterdam en ik moest hem gewoon meenemen. Ik heb geen een tasje wat hierop lijkt en de stickers maken het tasje apart. De tas heeft een kleineĀ ketting aan het hengsel, wat ervoor zorgt dat de tas er luxe uitziet. Hij kost 30 euro, wat ik wel een redelijk goede prijs vind. Verder heeft de tas 2 vakken en daar kan makkelijk mijnĀ portemonnee in, mijn telefoon, zonnebril en nog wat andere kleine dingen. Wat vinden jullie van deze tas?

Follow:

1 Comment

  1. Kimberly March 13, 2016 / 3:59 pm

    Ik zag hem al een aantal keer in mijn IG Feed voorbijkomen, zo leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *