NEW IN: Adidas Superstar Rose Gold

adidas superstar rose gold

Hi guys! Today I am showing you my new Adidas Superstar Rose Gold sneakers. I am totally in love with them. Last year I bought the Adidas Superstar in white with black stripes, I wore them almost everyday so they don’t look that pretty anymore. So I thought it was time for new ones and I saw these on Instagram. I bought them at Asos and they came in super fast. The top of the shoes is made of suede and it’s a light beige color.

Hoi! Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe Adidas Superstar Rose Gold sneakers zien. Ik ben helemaal verliefd op deze schoenen. Vorig jaar kocht ik de Adidas Superstar in het wit met zwarte strepen, ik droeg ze daarna bijna elke dag dus ze zijn nu echt afgedragen. Dus het was tijd om nieuwe te kopen en ik kwam deze tegen op Instagram. Ik heb ze gekocht bij Asos en ze kwamen super snel binnen. De bovenkant van de schoenen is gemaakt van suede en het is een gebroken wit/licht beige kleur. 

adidas superstar rose gold

adidas superstar rose gold

adidas superstar rose gold

adidas superstar rose gold

 

Follow:

2 Comments

  1. Jackie February 1, 2016 / 3:29 am

    Beautiful shoes! Do they run true to size?

    • Tara February 1, 2016 / 2:50 pm

      Thank you! 🙂 They run a little bit small

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *