Max Factor Mastertouch Under-Eye Concealer

SAMSUNG CSCHeyy! Ik kocht laatst deze Max Factor Mastertouch under-eye concealer. Concealer vind ik altijd erg handig om net een wat frissere uitstraling te creëren. Ik gebruik het bijna elke dag en ik ga jullie vandaag wat meer vertellen over deze concealer. Dus kijk gauw mee!

SAMSUNG CSCMax Factor Mastertouch under-eye concealer is bedoelt voor onder je ogen, maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon gebruiken voor andere plekken op je gezicht. Toen ik hem voor het eerst gebruikte dacht ik echt wow, wat een geweldig product! Op deze foto zie je hoe het product eruit komt, dit doe je door aan de onderkant te draaien. Ik vind dit soort concealers altijd erg fijn, want zo kun je zelf goed de hoeveelheid die je wilt gebruiken doseren.

SAMSUNG CSCIk heb gekozen voor de kleur Ivory 303, dit is volgens mij de lichtste. Ik heb een hele lichte huid, dus daarom koos ik voor de lichtste kleur. De concealer is in nog 3 andere tinten verkrijgbaar.

SAMSUNG CSCOp deze foto heb ik alleen foundation op en een klein beetje bronzer. Zoals je ziet heb ik niet hele erge donkere kringen onder mijn ogen, maar het mag wel wat opgelicht worden.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCIk bracht de concealer aan onder mijn ogen, neus, voorhoofd, net boven mijn bovenlip en kin. Daarna vervaag ik het met een make up sponsje.

SAMSUNG CSCHet eindresultaat ziet er een stuk frisser uit dan op de eerste foto van mijn gezicht. De concealer voelt heel licht aan op mijn huid en is heel makkelijk om uit te smeren. Ik ben er heel erg blij mee, want het geeft je gezicht gewoon een frissere uitstraling. De kleur matcht heel goed met mijn huid en ik ga dit product zeker veel gebruiken. Je kunt deze concealer van Max Factor kopen bij verschillende drogisterijen voor €10,99.

Wat is jouw eerste indruk van deze concealer van Max Factor?

Liefs,

Tara

Follow:

1 Comment

  1. Sarah August 15, 2014 / 1:25 pm

    Lijkt me een fijne concealer! Ik gebruik zelf de stay all day concealer van Essence, die is ook heel fijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *