Mac Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

SAMSUNG CSCHeyy! Vandaag ga ik jullie deze prachtige highlighter van MAC laten zien, namelijk de MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle. Ik had al veel positiefs gezien over deze highlighter op andere blogs en dus heb ik hem besteld bij douglas. Ben je benieuwd naar dit product? Kijk en lees dan gauw mee!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCDe Mineralize Skinfinish van MAC zit verpakt in een zwart doosje, wat er erg luxe uitziet. Het doosje waar de highlighter zelf inzit is rond en heeft aan de bovenkant een doorzichtig rondje waardoor je de highlighter meteen kan zien. Mineralize Skinfinish is trouwens een verzamelnaam voor poeders voor het gezicht. Sommige kun je gebruiken voor je gezicht, andere als bronzer of blush en weer andere (zoals deze) als highlighter.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCHoe mooi ziet deze poeder eruit? Echt prachtig vind ik. Het is zoals ze dat noemen een ‘baked poeder’ dus hij ziet er gebakken uit, wat een erg mooi effect geeft.

SAMSUNG CSCDit is hoe de highlighter eruit ziet op mijn hand. Er zitten veel glitters in, maar deze zijn wel heel subtiel waardoor het een mooie glans wordt. Ik hou persoonlijk niet zo van die grote glitters op mijn gezicht, dus dit is precies goed.

SAMSUNG CSC

Voor

SAMSUNG CSC

Na

Op de onderste foto heb ik de highlighter op het hoogste punt van mijn jukbeenderen aangebracht. Ik vind de highlighter echt super mooi. Je kunt hem goed opbouwen dus het is niet zo dat je meteen een dikke veeg met glitters op je huid hebt. De MAC Soft & Gentle geeft je huid een mooie natuurlijke glans.

SAMSUNG CSC

 

Kortom ik vind de MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle echt geweldig! Ik snap nu helemaal waarom iedereen er zo enthousiast over is. De highlighter is wel redelijk duur, hij kost 29,50 maar het doosje is best wel groot zoals je op de foto waar ik hem vasthoud kunt zien. Dus daar doe je echt heel lang mee en ik ben ook erg blij dat ik hem heb gekocht. Je kunt de MAC Soft & Gentle kopen bij douglas of bij de MAC store.

Wat is jouw eerste indruk van deze highlighter van MAC en wat is jouw favoriete highlighter?

Liefs,

Tara

Follow:

1 Comment

  1. Esra October 27, 2014 / 3:26 pm

    Wauw heel mooi! X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *