MAC Mineralize Skinfinish Global Glow

mac mineralize skinfinish global glow

Hi guys! You probably already know that I am a huge MAC fan. I also love their mineralize skin finishes, so I bought this one and RI also have the MAC Soft & Gentle, which is also a very popular highlighter and it’s amazing. I use it almost everyday.

Hoi! Jullie weten vast al wel dat ik een enorme fan van MAC ben. Ik vind hun mineralize skin finishes ook super mooi, dus ik heb een nieuwe gekocht en de kleur heet Global Glow. Ik kocht hem online bij de Douglas. Het is een hele mooie diepe goud/bruine highlighter. Ik heb ook de MAC Soft & Gentle, wat ook een hele populaire highlighter is en hij is geweldig. Ik gebruik hem bijna elke dag.

mac mineralize skinfinish global glow

mac mineralize skinfinish global glow

The packaging is pretty simple, but I think it’s nice that one part of the packaging is shiny black and the other part is matte black. On the side of the packaging you can find the name of the color.

De verpakking is heel simpel, maar wat wel leuk is dat een gedeelte glanzend zwart is en de rest mat zwart. Verder kun je op de verpakking een stikker vinden waarop de naam van de kleur staat.

mac mineralize skinfinish global glow

mac mineralize skinfinish global glow

A really good thing about the MAC mineralize skin finishes is that you get a lot of product I think. So it will last a long time. The texture of the product looks really pretty because it’s a baked powder. It always reminds me of a planet (is that weird? haha). The packaging closes magnetic so that’s also very nice.

Een groot voordeel van de MAC mineralize skin finishes is dat je veel van het product krijgt. Dus je hoeft niet bang te zijn dat het snel opgaat. De textuur van de poeder ziet er heel mooi uit en dat komt omdat het een baked powder is, dus gebakken eigenlijk. Het doet me altijd denken aan een planeet (is dat raar? haha). De verpakking sluit magnetisch dus dat is ook heel fijn. 

mac mineralize skinfinish global glow

So here you can see the swatch of Global Glow. It is a bit too dark for me to use as a highlighter on my cheek bones, so I am going to use it on top of my bronzer. Which looks really pretty. It gives you a beautiful bronzy glow. I am curious what your favorite highlighters are?

Hier kun je de swatch zien van Global Glow. Hij is voor mij iets te donker om als highlighter op mijn jukbeenderen te gebruiken, dus ik ga hem gebruiken voor boven mijn bronzer. Wat ook super mooi is. Het geeft je echt een hele mooie glow. Ik ben benieuwd wat jullie favoriete highlighters zijn?

Follow:
Share:

2 Comments

  1. Josie November 25, 2015 / 1:34 pm

    Haha mij doet het ook altijd denken aan een planeet!

    • Tara November 25, 2015 / 2:57 pm

      Gelukkig, ik ben niet de enige die dat denkt dus haha 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *