Lush Bubblegum Lipscrub

SAMSUNG CSCVandaag ga ik jullie deze Bubblegum Lipscrub van Lush laten zien. Laatst was ik in Amsterdam en toen ging ik even kijken bij Lush. Ik had al veel gehoord over deze lipscrub, dus ik dacht die neem ik mee! Ben je benieuwd naar deze lipscrub? Kijk en lees dan gauw mee!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCDe lipscrub zit verpakt in een glazen potje en zodra je deze open doet, komt gelijk de heerlijke zoete geur van bubblegum je tegemoet! Als je niet zo van hele zoete dingen houdt, kun je deze smaak misschien beter skippen.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCAlle Lush producten zijn handgemaakt met verse ingrediënten. Ingrediënten in de lipscrub: Basterd suiker (Castor Sugar), Jojoba olie, biologisch (Simmondsia chinensis), Methyl iononen (Methyl Ionone), Smaakstof (Flavour), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 45380 (Colour 45380)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCJe smeert een kleine hoeveelheid van de lipscrub met schone vingers op je lippen. Dan masseer je dit zachtjes op je lippen. De lipscrub heeft hele fijne korrels, waardoor het zacht aanvoelt en het glijdt ook makkelijk over je lippen. Daarna kun je de lipscrub van je lippen aflikken, wat erg lekker zoet smaakt. Als je het niet lekker vindt om de lipscrub van je lippen af te likken, kun je het natuurlijk ook gewoon afvegen met bijvoorbeeld een tissue.

SAMSUNG CSCKortom ik vind dit een heel fijn product. Het smaakt lekker en het maakt je lippen super zacht. Vooral met matte lipsticks is het heel handig om van tevoren je lippen even te scrubben, dit omdat je lippen er dan mooi egaal en zacht uitzien. De Lush Bubblegum Lipscrub kost 9,65 en is verkrijgbaar bij de Lush filialen en op de webshop.

Wat is jouw favoriete lipscrub?

Liefs,

Tara

 

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *