LA Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss

LA girl matte flat finish pigment gloss

Hoi! Vandaag laat ik jullie deze matte lip gloss zien van LA Girl, dit zijn de Matte Flat Finish Pigment Gloss. Ik ga jullie swatches laten zien en vertellen wat ik van deze glosses vind. Ik heb ze gekocht op het I Love Beauty Event bij Boozyshop. Deze webshop heeft heel veel toffe merken die niet veel verkrijgbaar zijn in Nederland.

Hi guys! Today I am showing you these matte lip glosses from LA Girl, these are the Matte Flat Finish Pigment Gloss. I bought them at an beauty event and I am going to show you the swatches and tell you what I think of them.

LA girl matte flat finish pigment gloss

De verpakking ziet er heel leuk uit vind ik en ze kosten 5,49 per stuk. Wat opzich meevalt voor een matte lipgloss/liquid lipstick. De roze kleur heet ‘Playful’ en de rode kleur heet ‘Obsess’. Ik vind deze kleuren behoorlijk fel, wat ik niet helemaal verwacht had toen ik ze eerst zag. De rode kleur vind ik persoonlijk mooier dan de roze kleur, omdat ik niet zo hou van hele felle roze kleuren op mijn lippen.

The packaging looks really nice I think and they cost 5,49 euro per gloss. That’s a pretty affordable price for a matte lipgloss/liquid lipstick. The pink color is called ‘Playful’ and the red color is called ‘Obsess’. I think these 2 colors are very bright, which I didn’t really expect when I first saw them. I do like the red color more than the pink color. 

LA girl matte flat finish pigment gloss

Dit zijn de swatches van de matte lipglosses, zoals je ziet zijn de kleuren behoorlijk fel. De rode kleur ‘Obsess’ vind ik wel een toffe kleur, vooral voor als het straks weer voorjaar wordt. Toen ik de matte lipglosses aan ging brengen op mijn lippen viel het me erg op dat het moeilijk is om ze gelijk aan te brengen. Ze zijn best vlekkerig, ik weet niet of dat aan deze kleuren ligt, maar het is wel een groot nadeel. Ik zou zelf eerder aanraden om de liquid lipsticks van Makeup Monsters te kopen, die ik een aantal blogposts geleden liet zien.

These are the swatches of the matte lip glosses, as you can see the colors are very bright. The red color ‘Obsess’ is a very pretty color I think, especially for the spring/summer time. The lip glosses are not very easy to apply because they are very patchy when you put them on. I don’t know if that’s just these colors, but it is definitely a disadvantage. I would rather advice to buy the liquid lipsticks from Makeup Monsters, which I showed you a couple of blogposts ago. 

Follow:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *