Je eigen agenda maken bij Webprint.nl

agenda webprint

Ik heb afgelopen week mijn agenda ontvangen van Webprint.nl. Webprint is een site waar je onder andere foto’s kunt laten afdrukken, foto albums en kaarten kunt laten maken en nog veel meer. Ik mocht een agenda uitkiezen en deze kun je zelf helemaal samenstellen. Je kunt kiezen voor een A6 of een A5 formaat. Ik koos voor een A5 formaat, omdat ik het altijd wel makkelijk vind als ik wat meer ruimte heb om dingen op te schrijven. Daarnaast kun je ook de achtergrond kiezen en kun je allemaal foto’s en teksten toevoegen. Ik ben van plan deze agenda te gaan gebruiken voor mijn blog, dus ik koos ervoor om allemaal leuke inspirerende foto’s erin te doen. Ik heb mijn eigen foto’s gebruikt en ook wat foto’s van Pinterest.

agenda webprint

agenda webprint

Zo zien de voorkant en de achterkant eruit, er zit een harde kaft omheen zodat de agenda mooi blijft. Hieronder zal ik jullie wat foto’s laten zien van hoe de agenda eruit ziet en wat voor foto’s ik heb uitgekozen om erin te zetten.

agenda webprint

agenda webprint

agenda webprint

agenda webprint

agenda webprint

Dit is een heel erg handig schema voor als je een blog hebt. Hier kun je je idee├źn op kwijt en dat vind ik zelf wel erg leuk. Ik heb dit schema gevonden op Nappyhairz.com

agenda webprint

agenda webprint

agenda webprint

agenda webprint

Als laatste foto dit motiverende plaatje, I can and I will. Ik vind dat je altijd je dromen achter na moet gaan en dat alles kan als je maar wil.

Dit waren een aantal van de foto’s die ik heb gekozen, maar je kunt het natuurlijk ook totaal anders doen. Er zijn heel veel mogelijkheden voor achtergronden en andere opmaak. Ben je benieuwd geworden en wil je misschien zelf ook wel zo’n agenda laten maken? Neem dan een kijkje op Webprint.nl (klik hier).

 

 

Dit is een gesponsorde blogpost.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *