INSPIRATION: Workout Clothes

inspiration workout clothes

Hi guys! I love working out and next week I am going to start a new work out program. So it’s time for some new workout clothes, because what motivates better than new workout clothes right? I thought it would be fun to show you some items of my wish list and maybe give you some inspiration. These items are all from H&M and they are pretty affordable. For me it’s a must that my workout clothes are comfortable and also look cute. I like to wear some prints that are not like over the top and I also like to add some color sometimes, like neon yellow or a bright pink or blue. I am curious what your favorite work out clothes are and where you buy them?

Hoi! Ik hou echt van sporten en volgende week ga ik starten met een nieuw sport programma. Dus het is tijd voor nieuwe sportkleding, want wat motiveert nou beter dan nieuwe sportkleding? Het leek me leuk om jullie wat van mijn wishlist items te laten zien en hierdoor jullie misschien wat inspiratie te geven. Deze items zijn allemaal van H&M en ze zijn redelijk goedkoop. Voor mij is het een must dat mijn sportkleding lekker zit en er ook nog eens leuk uitziet. Ik vind het leuk om af en toe een printje te dragen of een leuke felle kleur zoals neon geel of fel roze/blauw. Ik ben benieuwd wat jouw favoriete sportkleding is en waar je graag je sportkleding koopt?

 

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *