How to: vollere lippen zoals Kylie Jenner

vollere lippen kylie jenner_Fotor

De laatste tijd wordt er op social media veel gediscussieerd over of Kylie Jenner nou wel of geen lipinjecties zou hebben. Hier ga ik me niet in mengen, maar ik zie vaak instagram foto’s van haar met vollere lippen en ik vind het persoonlijk heel mooi. Het is in ieder geval duidelijk dat Kylie Jenner hier de nodige make up producten bij gebruikt. Vandaag ga ik jullie laten zien hoe je met lipproducten er voor kunt zorgen dat je lippen er voller uitzien.

SAMSUNG CSC

Dit zijn mijn lippen zonder iets erop, ze zijn een beetje droog maar dat komt door het weer. Ik heb van mezelf redelijk volle lippen dus ik hoef met de lipliner niet heel ver buiten mijn eigen lippen te gaan.

SAMSUNG CSC

Eerst teken ik een lijntje met de MAC lipliner in de kleur Soar. Dit doe ik op de rand van mijn lippen. In het midden van mijn onderlip ga ik een beetje buiten de lip rand en dat doe ik ook op mijn bovenlip. Dit zorgt er echt voor dat je lippen voller lijken.

SAMSUNG CSC

Vervolgens kleur ik mijn hele lip (behalve het middelste gedeelte) in met de lipliner.

image-19

image-9

Dan doe ik de lipstick MAC Brave (klik hier voor een review) op mijn lippen, dit is echt de perfecte Kylie Jenner lip kleur, een mooie donker roze nude tint. Kylie Jenner draagt meestal matte lipsticks, MAC brave is een satin finish maar die is ook redelijk mat.

image-20

Make up look met:
– Catrice Primer
– Maybelline New York BB cream + BE creative Matte foundation
– Rimmel London stay matte powder
– Sleek Bronze Block (klik hier voor een review)
– MAC mineralize skinfinish in Soft & Gentle (klik hier voor een review)
– Rimmel London eye liner exaggerate
– Maybelinne Colossal mascara
– Loreal eyebrow pencil

image-21

Dit is dus hoe ik vollere lippen creëer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en dat jullie hier misschien inspiratie uit kunnen halen. Ik zou dit zeker overdag dragen, omdat ik wel van mooie volle lippen houdt en het is heel makkelijk en snel om te doen. Van mezelf heb ik al redelijk volle lippen, maar dit geeft het nog net iets extras vind ik zelf.

Als jullie nog andere celebrity looks willen zien, laat dat dan achter in de reacties en dan kan ik die ook gaan proberen 🙂

Liefs,

Tara

 

Follow:

2 Comments

 1. Esmee November 12, 2014 / 10:41 am

  k heb jouw blog genomineerd voor de Liebster Award. De Liebster Award is een prijs voor mensen met minder dan 200 volgers op hun blog. Voel je niet gedwongen om de nominatie te accepteren, maar ik ben wel erg benieuwd naar jouw feitjes en antwoorden. Ik heb hele leuke vragen bedacht. De regels staan op mijn blog evenals de vragen. Ik zou het leuk vinden als je mee zou doen en ook de vragen die ik heb beantwoord doorleest, zo leren we elkaar als bloggers beter kennen.

  Liefs,
  esmee
  Lifebyesmee.nl

  • Tara November 12, 2014 / 7:19 pm

   Heel erg bedankt voor de nominatie! Ik ga zeker meedoen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *