Catrice Absolute Matt Eyeshadow Palette

SAMSUNG CSCVandaag ga ik jullie het nieuwste palette van Catrice laten zien, namelijk het Absolute Matt Eyeshadow Palette. Dit is een oogschaduw palette met alleen maar matte oogschaduws, klinkt leuk! Ben je benieuwd naar dit palette? Kijk en lees dan gauw mee!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCDe verpakking is plastic met een doorzichtige klep waar koperkleurige letters opstaan. Op de achterkant van het palette staat wat info over het palette en een aantal tips hoe je hem kunt gebruiken. Ook staat erop dat iedereen het kan gebruiken, dus het is voor ieder huidtype geschikt. Er zit in het doosje een applicator met aan de ene kant een sponsje en aan de andere kant een kwastje, handig voor onderweg maar meestal vind ik deze kwastjes niet zo heel fijn.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

01-02-03

SAMSUNG CSC

04-05-06

Toen ik de oogschaduw op mijn arm ging swatchen (foto’s hierboven), werd ik niet heel enthousiast. Vooral de pigmentatie van de eerste 3 kleuren is niet heel goed en de eerste twee kleuren lijken heel veel op elkaar.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ooglook:

01 binnenste ooghoeken en wenkbrauwbot
03 bewegend ooglid
04 in de arcadeboog (crease)
05 buitenste ooghoeken en onder de onderste wimperranden

BE creative make up Matte foundation
Bobbi Brown tinted eye brightener
Rimmel London Stay Matte powder
Bobbi Brown Bronzer
L’oreal paris Eyebrow Pencil
Max Factor Colour Elexir lip pencil Mauve Movement
Rimmel London Kate matte lipstick – review
Maybellinne the colossal mascara

SAMSUNG CSCVoor een alledaagse look is dit palette perfect, maar je kan ook een smokey eye maken door de donkerdere kleuren wat op te bouwen. De 2 lichtste kleuren vielen eigenlijk helemaal toen ik ze aanbracht, dat vond ik wel een minpunt. Als je van hele natuurlijke ooglooks houdt, is dit palette zeker een aanrader! Het Catrice Absolute Matt Eyeshadow Palette is te koop bij Kruidvat en kost 4,99.

Wat is jouw eerste indruk van dit oogschaduw palette?

Liefs,

Tara

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *