Balayage Hair by She Ross Hair

balayage hair

Heyy! Vandaag een update over mijn haar, ik was donderdag bij She-Ross Hair in Almere en daar heb ik een balayage laten zetten in mijn haar. De balayage coupe is eigenlijk een beetje afgeleid van het ombre haar, waarbij je haar van donker naar licht in de punten gaat. Bij balayage is het effect hiervan iets subtieler en speelser. Dit doordat er door het haar heen een soort van highlights worden geplaatst en dit kan zo hoog als jij het zelf wilt. Ik koos ervoor om mijn haar bij mijn gezicht nog een beetje blond te laten omdat ik dit wel mooi vind. Verder heeft ze mijn aanzet wat donkerder gemaakt en zijn mijn punten een stuk lichter geworden. We hebben gekozen voor wat koelere kleuren, omdat mijn eigen haarkleur ook een beetje een assige tint is. Het was een hele leuke gezellige dag en vandaag ga ik jullie foto’s laten zien van het resultaat.

hair

Dit was mijn haar voor de behandeling.

balayage hair

balayage hair

balayage hair

En dit was het resultaat, ik ben er echt super blij mee. Na het verven is mijn haar ook nog behandeld met een hair shot, dit geeft een enorme vitamine boost aan je haar en dit hadden mijn punten wel even nodig. Ben je benieuwd geworden naar de salon She-Ross Hair, neem dan vooral een kijkje op haar instagram, hier post ze veel foto’s en filmpjes. Of neem een kijkje op de website.

 

Follow:

3 Comments

 1. Fabienne February 14, 2015 / 8:48 pm

  Wauw, echt onwijs mooi! Ik woon in Almere, dus misschien ga ik eens langs.

 2. laura March 24, 2015 / 3:12 pm

  Wauw heel erg mooi!!
  Hoeveel heb je er in totaal voor betaald?
  Ik wil het ook al heel lang en twijfel nog steeds een beetje

  • Tara March 24, 2015 / 4:25 pm

   Dankjewel! 🙂
   Ik weet het niet precies meer, maar de prijzen staan volgens mij wel op de site! Bij mij was het wel wat duurder omdat ik ook mijn aanzet donkerder heb laten verven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *