Andrélon Pink Collection: Föhn Spray & Volume Powder

 

IMG_6573

 

Op internet had ik al veel positieve verhalen gelezen over de Andrélon Pink Collection. Dus toen ben ik naar de Kruidvat gegaan en heb ik daar de föhnspray en de volume poeder gekocht.

 

IMG_6590

 

Föhn Spray

De föhn spray is een spray die het haar meer body geeft en er voor zorg dat het haar dikker aanvoelt. Ook helpt deze spray om het haar te beschermen tegen de hitte van de föhn, stijltang etc. Je sprayt de föhnspray op handdoekdroog haar, van de aanzet tot in de punten. Daarna ga je je haar föhnen. Ik raad aan om je haar ondersteboven te föhnen en om tijdens het föhnen in je haar te blijven kneden met je handen, dat zorgt voor meer volume.  Na het föhnen kon ik duidelijk merken dat mijn haar veel meer volume had en het ook dikker aanvoelde. Er bleef ook veel volume inzitten door de dag heen. De föhnspray kost 4,99  en ik vind het echt een aanrader.

 

IMG_6576

 

Volume Powder:

De volume poeder is verpakt in een klein potje (handig om mee te nemen dus!) en heeft een draaidop. Deze poeder doe je op de aanzet van je haar en dan wrijf je het erin. Het zorgt voor een volumeboost en het geeft extra textuur. Ik merkte wel dat na een tijdje het volume wat minder wordt, maar als je dan even met je handen er doorheen gaat komt het volume weer terug. Ook dit product vind ik echt een aanrader. De volume poeder kost ook 4,99.

 

Het resultaat van de föhnspray en volume poeder:

image (24)

 

 

Welke haarproducten gebruik jij het liefst?

Liefs,

Tara

 

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *